MOJO presenteert

latest episode: 11.08.2019 @ 9:30 am

De uitvoering

Het lijkt als bezoeker bijna vanzelfsprekend dat er tenten of een podium staan op een anders groot en leeg veld maar dat is het natuurlijk niet. In deze aflevering praat Michiel Veenstra met operation…
View full episode

The Story of MOJO presenteert

De Delftse concertorganisator MOJO bestaat 50 jaar. Om dat te vieren is er een boek verschenen. Omdat er veel meer te vertellen is dan er in het boek paste, is er ook deze serie podcasts. Michiel Veenstra spreekt met verschillende medewerkers van MOJO over hun vak en hoe dat zich in die 50 jaar heeft ontwikkeld. Een leuk en leerzaam backstage inzicht over wat er zoal komt kijken bij het organiseren van concerten en festivals. Hoe is Mojo ontstaan? Hoe boek je eigenlijk een band? Wat zijn die barriers die bij elk concert staan? Hoe komt de ticketprijs tot stand? Wat doe je als het weer ineens omslaat tijdens een evenement? Deze en nog veel meer vragen komen uitgebreid aan bod. Elke twee weken een nieuwe aflevering.

Visit podcast

Leave a Reply

Featured

MovieMaker Interviews

'Dolemite Is My Name': Rudy Ray Moore, Tyler Perry, Robert Townsend and DIY Moviemaking

Eddie Murphy's Dolemite Is My Name shows how Rudy Ray Moore became a black independent moviemaker—and became a role model for future DIY artists.

Your podcast on PodMust and featured? →activate PodMust Plus

Don't be shy: submit a podcast to PodMust. The whole Internet would be eternally grateful to you.

Newsletter

Your time is precious. It’s the same for us. Sign up for our newsletter to stay updated.

About

Well, the bad news is: we're French. But the good news is: we built a top podcast directory that you can now enjoy in english. And voilà!

Navigation