MOJO presenteert

In deze laatste aflevering van de podcastserie neemt Michiel Veenstra met directeurs John en Ruben vragen door die door luisteraars zijn ingestuurd naar aanleiding van de eerdere afleveringen. Vragen over duurzaamheid, promoted shows, agenten, concurrentie, de doorverkoop van kaarten en slapen voor het postkantoor. En nog een keer de vraag Mojo of Moodjoo en waarom heten jullie eigenlijk nog steeds zo?

View full episode

De Delftse concertorganisator MOJO bestaat 50 jaar. Om dat te vieren is er een boek verschenen. Omdat er veel meer te vertellen is dan er in het boek paste, is er ook deze serie podcasts.


Michiel Veenstra spreekt met verschillende medewerkers van MOJO over hun vak en hoe dat zich in die 50 jaar heeft ontwikkeld. Een leuk en leerzaam backstage inzicht over wat er zoal komt kijken bij het organiseren van concerten en festivals. Hoe is Mojo ontstaan? Hoe boek je eigenlijk een band? Wat zijn die barriers die bij elk concert staan? Hoe komt de ticketprijs tot stand? Wat doe je als het weer ineens omslaat tijdens een evenement? Deze en nog veel meer vragen komen uitgebreid aan bod. Elke twee weken een nieuwe aflevering.

[This section is from the podcast author. PodMust is not responsible for its content.]

De Delftse concertorganisator MOJO bestaat 50 jaar. Om dat te vieren is er een boek verschenen. Omdat er veel meer te vertellen is dan er in het boek paste, is er ook deze serie podcasts. Michiel Veenstra spreekt met verschillende medewerkers van MOJO over hun vak en hoe dat zich in die 50 jaar heeft ontwikkeld. Een leuk en leerzaam backstage inzicht over wat er zoal komt kijken bij het organiseren van concerten en festivals. Hoe is Mojo ontstaan? Hoe boek je eigenlijk een band? Wat zijn die barriers die bij elk concert staan? Hoe komt de ticketprijs tot stand? Wat doe je als het weer ineens omslaat tijdens een evenement? Deze en nog veel meer vragen komen uitgebreid aan bod. Elke twee weken een nieuwe aflevering.

New: tweet your review!

Share your opinion about this podcast in 1 tweet and we will display it here. Click on the button.

I tweet my review

Music podcasts Visit podcast

Featured

The Joney Talks Podcast

Where we talk about personal finance and managing money, but not only that…

Latest episode: What Financial Stability means for different people and how you can manage your money in order to achieve financial stability with Nadia

Friday February 28, 2020. Duration: 1:00:54.
Discover: the episode | the podcast

Your podcast here? →it's PodMust Plus

Latest Posts

If you’re one of the 2 million listeners of The Daily, The New York Times’ daily news podcast, you’ve…

Read more

This daily news briefing is a podcast playlist updated in real time with new content from the most trusted sources. An…

Read more

Don't be shy: submit a podcast to PodMust. The whole Internet would be eternally grateful to you.

Newsletter

Your time is precious. It’s the same for us. Sign up for our newsletter to stay updated.

About

Well, the bad news is: we're French. But the good news is: we built a top podcast directory that you can now enjoy in english. And voilà!

Navigation