MOJO presenteert

latest episode: 07.05.2019 @ 8:37 am

Zomerstop

Door de festivaldrukte deze keer geen nieuwe volledige aflevering. Die komen na de zomerstop weer. In de laatste aflevering van deze serie stelt Michiel jouw vragen aan directeuren John Mulder en Rube…

The Story of MOJO presenteert

De Delftse concertorganisator MOJO bestaat 50 jaar. Om dat te vieren is er een boek verschenen. Omdat er veel meer te vertellen is dan er in het boek paste, is er ook deze serie podcasts. Michiel Veenstra spreekt met verschillende medewerkers van MOJO over hun vak en hoe dat zich in die 50 jaar heeft ontwikkeld. Een leuk en leerzaam backstage inzicht over wat er zoal komt kijken bij het organiseren van concerten en festivals. Hoe is Mojo ontstaan? Hoe boek je eigenlijk een band? Wat zijn die barriers die bij elk concert staan? Hoe komt de ticketprijs tot stand? Wat doe je als het weer ineens omslaat tijdens een evenement? Deze en nog veel meer vragen komen uitgebreid aan bod. Elke twee weken een nieuwe aflevering.

Leave a Reply

Featured

Your podcast featured here? →activate PodMust Plus

Newsletter

Your time is precious. It’s the same for us. Sign up for our newsletter to stay updated.

About

Well, the bad news is: we're French. But the good news is: we built a top podcast directory that you can now enjoy in english. And voilà!